Agenda tennis- en padel-wedstrijden KNLTB Voorjaar 2023

De KNLTB organiseert de KNLTB Competitie 2023 van medio april tot eind oktober. Tijdens deze competitie spelen teams op zeven speeldagen uit en thuis. Dit geldt voor zowel tennis als padel.

De speeldagen voor teams zijn zaterdag of zondag vanaf 09.00 uur.

Voor een overzicht van de geplande tenniswedstrijden: tenniswedstrijden

Voor een overzicht van de geplande pdaelwedstrijden: padelwedstrijden

Hoe gaat dat, competitie?

Sinds januari 2019 zijn meer dan tweehonderd nieuwe leden lid geworden bij onze vereniging. Wellicht heb je dus nog nooit competitie gespeeld. Door wedstrijden te spelen, word je steeds beter en krijg je meer plezier in de sport. Naast het ontwikkelen van spel- en tennis/padelvaardigheden heeft competitie spelen nog een extra dimensie: het zorgt voor veel sfeer en gezelligheid en je leert eenvoudig nieuwe mensen kennen op en naast de baan.

Tijdens de KNLTB Competitie 2023 speel je samen met jouw team van vier personen op zeven speeldagen tegen de andere teams uit de poule. Teams worden ingedeeld naar niveau, leeftijd en regio. Een team treft iedere tegenstander één keer. Je speelt een aantal keer thuis op de eigen club en een aantal keer ga je bij een andere vereniging in de regio op bezoek. Tijdens een wedstrijd worden er 2 of meer wedstrijden gespeeld die elk bij winst 2 punten opleveren. Het team dat na de zeven speeldagen de meeste punten heeft is kampioen.

Praktische informatie lees je hier op de competitiepagina van de KNLTB.

Een handige pagina met veelgestelde vragen kun je hier vinden.