Tennis en padel voor de jeugd

Hallo allemaal,   

Welkom op deze speciale pagina voor de jeugd van NTV. Hier kun je bijna alles vinden wat de NTV te bieden heeft op het gebied van tennis en padel voor kinderen tot en met 12 jaar. Dit doen wij samen met onze vriend Ace.

AceBij de NTV kunnen kinderen op een leuke en speelse manier kennis maken met zowel tennis als padel. Bij beide sporten leren kinderen vaardigheden die belangrijk zijn voor hun ontwikkeling. Denk hierbij aan rennen, springen, coördinatie, gooien en vangen. De gebruikte materialen en de opbouw in de verschillende fases zorgen ervoor dat kinderen worden uitgenodigd en geprikkeld zichzelf te ontwikkelen tot allround sporters. Daarnaast is er aandacht voor het sociale aspect door de trainingen met leeftijdsgenootjes. Om te ervaren wat de NTV een unieke vereniging maakt nodigen we je graag uit op ons mooie park aan de Eenerstraat 50 in Norg.

Ben je nieuwsgierig naar tennis of padel? Neem eens contact op met Lennard Duursma van Tennisschool Noordenveld ([email protected] / 06-36105842. Samen bepalen jullie op welke 3 momenten jij een keer kan meetrainen.

Naast de trainingen organiseert de jeugdcommissie van de NTV door het jaar heen diverse activiteiten voor de jeugd. Deze zijn terug te vinden in de activiteitenkalender. Voor deze activiteiten zijn wij altijd op zoek naar helpende handjes. Laat het de jeugdcommissie weten als je ons wil helpen. Dit kan door een e-mail te sturen naar [email protected]. Gebruik dit e-mailadres ook als je op zoek bent naar informatie die niet op deze pagina staat. Je hoort dan snel van ons.