Jeugd - Lidmaatschap

Voor het lidmaatschap maakt het niet uit of er wordt gekozen voor tennis of padel. Het is ook mogelijk om na verloop van tijd te wisselen tussen beide. Er is keuze tussen een tweetal lidmaatschappen en kan er worden gekozen voor aanvullende pakketten.

1. Junior Basislid
Als junior basislid kun je het hele jaar vrij spelen op de banen van NTV. Daarnaast neem je automatisch deel aan alle activiteiten die de jeugdcommissie organiseert. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Als je ervoor kiest om een keer niet mee te doen geef je dit van te voren door. Alle activiteiten staan vermeld op de activiteitenkalender. Wanneer je wil trainen kies je naast het basislidmaatschap voor een aanvullend lidmaatschap.

A. Lespakket voor junioren Eén keer per week krijg je tennisles van een leraar van tennisschool Noordenveld en mag je deelnemen aan competitiewedstrijden.  

B. Lespakket extra voor junioren Aanvullend op het lespakket voor junioren krijg je een extra tennisles per week.  

2. Junior Competitielid
Van dit lidmaatschap kan gebruik worden gemaakt wanneer het kind lid is van een andere vereniging maar competitie wil spelen voor de NTV.

De prijzen per lidmaatschap zijn te vinden op de pagina lidmaatschap.

Lessen tennis en padel Voor tennis- en padel lessen voor de jeugd kun jij je aanmelden bij Tennisschool Noordenveld (TSN).