Lidmaatschappen

Lidmaatschapskosten:  
Senior Hoofdlid (1e lid) € 120,- per jaar
Senior Gezinslid (zelfde adres) € 110,- per jaar
Senior Studentlid (uitwonend van 18 t/m 25 jaar) € 62,50 per jaar
Senior Competitielid (alleen competitie en lid van andere club) € 34,50 per jaar
Junior Basislid (incl. clubactiviteiten) € 68,85 per jaar
Junior Competitielid (alleen competitie en lid van andere club) € 23,- per jaar
   
Aanvullende kosten:  
Lespakket All-in voor Junioren (tennisles 1x per week + competitie) € 22,- per maand
Lespakket Extra voor Junioren (1 extra tennisles per week) € 16,- per maand
Competitiebijdrage voor Senioren (per team en per KNLTB-competitie) € 87,-
   

 

Als lid van de Norger Tennis Vereniging kom je terecht in een bruisende vereniging met enthousiaste clubgenoten. Je kunt het gehele jaar onbeperkt gebruik maken van onze prachtige banen. Het tennispark met 5 gravelbanen en 2 padelbanen is het gehele jaar doorlopend geopend behalve bij opdooi of sneeuw.

Of je nu beginner bent of gevorderd, je bent altijd welkom!

Het lidmaatschap geldt voor het gebruik van zowel de tennisbanen als de padelbanen. Om lid te worden kun je je middels deze pagina online als lid aanmelden. Let op: een pasfoto is vereist en je kunt de pasfoto al dan niet met het formulier inleveren bij de ledenadministratie:

Greetje Eggens
Volmachtenlaan 14
9331 BL Norg
tel: 06-53873788
email: [email protected]

je ontvangt van ons altijd een bevestiging van je aanmelding. je wordt dan als lid bij NTV ingeschreven en tevens aangemeld bij de KNLTB. Binnen twee weken ontvang je je ledenpas. Tot die tijd kun je al wel gebruik maken van de banen. Indien nodig kan er een tijdelijke ledenpas worden verstrekt.

Maak-kennis-met-tennis

Onze vereniging heeft samen met de Tennisschool Noordenveld (TSN) een speciaal Maak-Kennis-Met-Tennis programma ontwikkeld, voor zowel de jeugd als voor volwassenen. Ideaal als je wilt kennismaken met de tennissport, maar zelf nog geen enkele ervaring hebt met tennis.
Voor info en aanmelding: TSN, Lennard Duursema 06-36105842

Introductielidmaatschap

Wil je (weer) gaan tennissen en/of padellen, maar het graag eerst (weer) eens proberen? Speciaal voor beginnende leden hebben we voor € 25,= een tijdelijk lidmaatschap in de vorm van een introductie/kennismakingspakket:

  • Drie maanden onbeperkt gebruik van de banen
  • Drie superleuke tennis- en/of padel lessen
  • Deelname aan clubactiviteiten (tossen en toernooien)
  • Gratis gebruik van een racket en ballen
  • En ruim 300 nieuwe sportvrienden

Kom gerust een keer langs of neem contact met ons op over deze mogelijkheid.


Ledenadministratie: Greetje Eggens [email protected]
Tennisschool Noordenveld: Lennard Duursema [email protected]

Aanmelden kan online, zie onderaan deze pagina. Graag in het opmerkingenveld vermelden dat het de introductie betreft. Een pasfoto is niet nodig.

Zomerlidmaatschap

Tijdens de zomerperiode van juni t/m september bieden wij de mogelijkheid van een zomerlidmaatschap. Je kunt onbeperkt gebruik maken van de banen en deelnemen aan alle clubactiviteiten (zoals de tossen en verschillende toernooien).

De kosten bedragen € 47,= (vanaf 18 jaar) en € 26,= (t/m 17 jaar).

Aanmelden kan online, zie onderaan deze pagina. Graag in het opmerkingenveld vermelden dat het de zomerperiode betreft. Een pasfoto is niet nodig.

Opzeggingen

Wil je niet langer lid zijn van de Norger Tennis Vereniging? Dan is dat natuurlijk jammer, maar geen probleem om op te zeggen. Het lidmaatschap is steeds per kalenderjaar. We verzoeken je op te zeggen uiterlijk voor 1 december, en wel schriftelijk of per email bij de Ledenadministratie. Indien je opzegging na 1 december wordt ontvangen, dan zijn we helaas genoodzaakt de contributiekosten voor het komende jaar in rekening te brengen.