Bestelpadel Tacticalpadel P500 Open Padel toernooi NTV Norg

P500 Padel Toernooi Norg

Bestelpadel, een toonaangevend bedrijf in de padelindustrie, is hoofdsponsor van het unieke P500 Padel toernooi in Norg. Dit prestigieuze toernooi, dat plaatsvindt op 20 en 21 juli, heeft een erg sterk deelnemersveld van de beste padelspelers van Nederland.

Het Bestelpadel Tactical P500 Open Padel toernooi in Norg is een unieke gelegenheid voor padel enthousiastelingen om de nationale padel top in actie te zien. Het toernooi belooft twee dagen lang spannende wedstrijden en intense rivaliteit tussen getalenteerde spelers. Met Bestelpadel als hoofdsponsor kunnen de deelnemers rekenen op hoogwaardige faciliteiten, uitstekende speelcondities en een prachtige omgeving.

Met 16 koppels bij de heren en 9 koppels bij de dames is het P500 toernooi goed bezet. Voor Ids Hannema is het een bijzonder toernooi. De nummer 16 van Nederland wil dolgraag voor het eigen publiek en persoonlijke sponsor Tactical laten zien hoe hij zich verhoudt tot de Nederlandse top. “Ik denk dat ik een leuk voordeel ga hebben. Ik ken de banen beter dan iedereen die meedoet en voel me hier thuis.” 

Programma

Zaterdag 13 juli - start Open Padel Toernooi

Vrijdag 19 juli - Kwalificatie P500

Zaterdag 20 juli - P500 wedstrijden

Zondag 21 juli - Halve Finale's en Finale's P500

 

Wedstrijden

Klik hier voor overzicht wedstrijden.

 

Het P500 toernooi in Norg belooft niet alleen een showcase te zijn voor de nationale padeltop, maar ook een opwindende gelegenheid voor lokale padel spelers. Naast de deelname van de nationale spelers in de P500, zullen maar liefst 80 koppels uit de regio deelnemen aan het Open toernooi die tijdens het toernooi worden gehouden.

De open wedstrijden, die plaatsvinden vanaf zaterdag 13 juli, bieden een kans voor lokale padel spelers van verschillende niveaus om hun vaardigheden te tonen en deel te nemen aan een levendige competitie. De diversiteit aan deelnemers zorgt voor een gezonde mix van ervaren spelers en opkomend talent, waardoor er interessante wedstrijden en spannende confrontaties te verwachten zijn.


Het toernooi biedt lokale padel enthousiastelingen ook de gelegenheid om de nationale topspelers van dichtbij in actie te zien en van hun spel te leren. De combinatie van open wedstrijden en de aanwezigheid van de nationale padel top creëert een unieke en inspirerende atmosfeer voor alle spelers en toeschouwers in Norg.