Algemene informatie

Corona maatregelen 2021

Sporten en bewegen is van belang voor de fysieke en mentale gezondheid! De navolgende maatregelen zijn op dit moment van kracht:

Vanaf a.s. zondag 28 november is het sportpark dagelijks tot 17.00 uur geopend. Ook de toss blijft mogelijk op de woensdag- en zondagmorgen. Laat je dan ook niet weerhouden om naar de baan te komen. Maar doe dit wel verantwoord en houd je aan de volgende regels:

  • Houd voor en na het spelen minimaal 1,5 meter afstand van elkaar!
  • Blijf bij klachten, (ook bij lichte klachten), thuis!
  • Was je handen na het spelen

Het clubhuis en de kleedkamers blijven de komende weken gesloten. De toiletten zijn in geval van nood geopend.
 
Door de avondlockdown kunnen ook de lessen die na 17.00 uur ingepland waren, voorlopig geen doorgang vinden. De deelnemers worden persoonlijk hierover geïnformeerd door Tennisschool Noordenveld.
 
De maatregelen blijven in ieder geval 3 weken van kracht tot zondag 19 december 2021. De situatie wordt op dinsdag 14 december opnieuw beoordeeld. Zodra er ander nieuws te melden is, laten we het weten.

 
De afsluiting van de competitie op 21 november komt helaas te vervallen. Berichtgeving naar de competitieteams volgt separaat.
 
Het is nog steeds mogelijk om op zondagmorgen te tossen, zowel voor tennissers als padellers (met uitzondering van 28 november voor de padeltoss, i.v.m. wintercompetitie).

Voor de veiligheid van jezelf en anderen: help elkaar te herinneren aan afstand houden als dit even vergeten wordt. Blijf bewegen, blijf gezond en pas goed op elkaar!

Op het park

Volg de aanwijzingen die op borden en aanduidingen zijn geplaatst:

    

 

Namens het bestuur,

Roelof Smilda
Voorzitter NTV