Algemene informatie

Corona maatregelen 2021

Sporten en bewegen is van belang voor de fysieke en mentale gezondheid! De navolgende maatregelen zijn op dit moment van kracht:

We hebben de afgelopen tijd veel nieuwe enthousiaste leden erbij gekregen, waar we heel erg blij mee zijn. Met name padel neemt in populariteit toe. Het is leuk om te zien dat er zoveel sportieve mensen plezier beleven op onze banen.

We zien dat de bezetting van de banen, met name ’s avonds, steeds voller wordt en het steeds lastiger wordt om nog een plekje te reserveren. Het is dan ook van groot belang dat de banen tot sluitingstijd (22.30 uur) zo efficiënt mogelijk gereserveerd worden. Daarom aan jullie het dringende verzoek om tussen 17.00 uur en 22.30 uur de banen uitsluitend op het halve uur te reserveren (bijv. 19.30 – 20.30 uur). 

Vanaf 25 september wordt de 1,5 meter maatregel losgelaten en komt de registratieplicht te vervallen. Zijn we dan van alle regels af? Nee, zover is het nog niet, maar het maakt het wel wat gemakkelijker. 
Er blijven nog een paar regels gelden en in een aantal gevallen is een coronatoegangsbewijs nodig. Met name dit laatste heeft voor enige verwarring en onrust gezorgd bij sportverenigingen. Hier is inmiddels meer duidelijkheid over gekomen en dit leidt voor ons gelukkig niet tot grote wijzigingen. 

Kortom, met ingang van 25 september bij de NTV de volgende regels: 

  • Het clubhuis is alleen beschikbaar voor het bestellen en afhalen van eten en drinken. Hiervoor is géén coronatoegangsbewijs nodig. 
  • Voor het gebruik van het terras is tevens géén coronatoegangsbewijs nodig.
  • De toiletten zijn alleen vanaf het terras bereikbaar en dus niet vanuit de binnendeur naast de bar.
  • Het clubhuis dient om 00.00 uur gesloten te worden.
  • Er geldt geen maximaal aantal bezoekers
  • Op de terrassen is een vaste zitplaats niet meer verplicht
  • Geef elkaar de ruimte! Het advies is nog steeds om 1,5 meter afstand van elkaar te houden.

En voor de veiligheid van jezelf en anderen: help elkaar te herinneren aan afstand houden als dit even vergeten wordt.

Op het park

Volg de aanwijzingen die op borden en aanduidingen zijn geplaatst:

    

 

Namens het bestuur,

Roelof Smilda
Voorzitter NTV