Schoonmaakhulp gezocht!

29 augustus 2022


Schoonmaakhulp gezocht!
 
De Norger Tennisvereniging zoekt een enthousiasteling die ons kan helpen met het schoonhouden van ons clubhuis. Ben jij op zoek, of ken jij iemand die op zoek is, naar een leuke bijverdienste en wil jij graag een bijdrage leveren aan deze mooie vereniging? Laat het ons weten!

De Norger Tennisvereniging bestaat uit ruim 500 enthousiaste leden, die garant staan voor vele sportieve en gezellige speelmomenten, voor zowel tennis als padel! Het clubhuis speelt hierbij een belangrijke rol, en met name tijdens toernooien en andere evenementen wordt het druk bezocht, zowel overdag als ’s avonds. Om de sfeer zo goed mogelijk te houden, is het daarbij natuurlijk ook van belang dat zowel het clubhuis zelf, als ook het aanwezige sanitair, schoon, netjes en opgeruimd blijft.
 
Wij zoeken iemand die 1 á 2 keer per week, voor ongeveer 1,5 uur per keer het clubhuis en bijbehorend sanitair schoon kan maken. Tijdens bijvoorbeeld competitiedagen en 
toernooidagen zien we ook graag dat er in het weekend wordt schoongemaakt.
 
Heb je interesse, vragen of wil je gewoon wat meer weten? Stuur een mailtje naar [email protected] met je contactgegevens en we nemen contact met je op!

Sportieve groet,

Mariska Stelling
Secretariaat NTV

Nieuwscategorieën