Bestelpadel-Laddercompetitie gestart!

01 mei 2021


Vriendschappelijke wedstrijden tussen clubgenoten onderling, trainingswedstrijden of oefenpotjes spelen op de eigen vereniging zijn weer toegestaan. Op deze manier is het organiseren van een Laddercompetitie ook weer mogelijk geworden, voor jeugd én volwassenen. Voor volwassenen vanaf 27 jaar geldt dat officiële interne toernooien (waaronder clubkampioenschappen) niet passen binnen de maatregelen en deze worden dan ook pas weer georganiseerd, na een verdere versoepeling van de maatregelen. 

Omdat het hierdoor nog onduidelijk is welke evenementen door zullen gaan, spelen we van 3 mei tot het einde van de zomervakantie (22 augustus) de Bestelpadel-laddercompetitie! Je kunt meedoen in precies één van de volgende categorieën: dames-dubbel, heren-dubbel en mix. We spelen allemaal door elkaar, en je kunt elkaar dus ook uitdagen, maar voor iedere categorie zal diegene die uiteindelijk het hoogst op de ladder staat, tot winnaar uitgeroepen worden (inclusief prachtige wisselbokaal).

We hebben besloten om deze keer gebruik te maken van de laddercompetitiefunctionaliteit die bij onze nieuwe website  en app hoort. Het voordeel is dat alles digitaal gaat, en dat alles te beheren is via de Knltb app waar je ook een baan mee reserveert. Dit betekent wel dat we niet meer met een piramidestructuur spelen, maar “gewoon” met een echte, lineaire ladder. In de app kan je je inschrijven via Spelen -> Laddercompetitie -> Beschikbaar -> Bestelpadel-Laddercompetitie. Voor ons is dit systeem ook nieuw, dus we zullen deze eerste ronde ook gebruiken om van te leren.

De beginpositie wordt bepaald aan de hand van de speelsterkte, met de sterkste teams bovenaan. Je kan een team uitdagen dat maximaal 3 treden boven je team staat uitdagen, en het is de bedoeling dat de wedstrijd binnen 6 dagen gespeeld wordt.  Bij vragen, neem even contact op met Herman (0623979070), Jos (0657911741) of Jorg (0629578796).

Neem bij wedstrijden wel nog steeds je verantwoordelijkheid: houd altijd 1.5 meter afstand en zoek de grenzen niet op. 

Nieuwscategorieën